Evo ko je nova devojka Slobe Radanovića! Poznata je javnoj sceni…(FOTO)

Sloba Radanovic,pevač i bivši suprug pobednice “Zadruge 1” Kije Kockar, navodno uveliko uživa u novoj vezi sa misicom Ljubicom Rajković.

Oni su se provozali i do Slobinog rodnog mesta Zrenjanina. Naime, pevač i atraktivna crnka su se zbližili posle jednog njegovog nastupa, pa je hemija proradila, te su započeli dopisivanje, a ubrzo i romansu.

Sloba i Ljubica su brzo shvatili da i te kako prijaju jedno drugom, a nju su oborili s nogu Radanovića dobrota i harizma. Ona je sa drugaricama bila na jednom njegovom nastupu, a čim je od nje pogledom dobio zeleno svetlo, Sloba je po završetku posla sišao sa bine i seo pored misice da se upoznaju. Nastavili su komunikaciju dopisivanje, a ubrzo je njihov odnos prerastao u nešto više od prijateljstva. Oni sve više vremena provode zajedno, ali se nikada ne viđaju na javnim mestima jer sve žele da drže u strogoj tajnosti zbog toga što je Sloba odmah na tapetu, pa i ako samo popiju kafu u kafiću sa nekom koleginicom. Njemu to smeta i zato više više ne želi da priča bilo šta vezano za svoj emotivni život – otkriva sagovornik i nastavlja:

Takođe,Ljubica i Sloba su se dogovorili da nigde neće objavljivati zajedničke slike kako se ne bi pokrenula priča da su zajedno, ali ih je odala jedna sitnica.

Jedno drugom su počeli da uručuju poklone. Ljubica je Radanoviću poklonila lanac koji ima privezak u obliku deteline, a koji je pevač nosio oko vrata na snimanju novog spota. Ništa ne bi bilo čudno da Sloba na svakoj slici koju objavljuje na društvene mreže u poslednje vreme ne stavlja stiker deteline. On je sa Rajkovićevom prošetao i do Zrenjanina, pa su zajedno obišli njegovu porodičnu kuću. Ona ga je slikala sa tetkama njegove majke, pa je Sloba u opisu ispod te fotke napisao: “Najbolji fotograf” uz emotikon deteline – tvrdi izvor, ali je pevač ubrzo obrisao fotku.