Ovo će biti nezaboravno! Dušica otkrila šta nas sve očekuje do kraja Zadruge!

Voditeljica Zadruge,Dušica Jakovljević je već tako reći deset meseci uz Zadrugare i dobro poznaje sve priče i odnose koji su obeležili ovu sezonu Zadruge. Ona kaže da su pobedu zaslužili svi, a da ona i sama čeka kraj i da je veoma uzbuđena da vidi kome će 6. jula podići ruku kao pobedniku.

Sve gledam kroz neku psihološku i sociološku prizmu. Kada je reč o samim učesnicima, mislim da je ovu sezonu obeležila ta čovekova potreba da u takvim uslovima, gde nemaš svojih prijatelja, nađeš nekog svog i da se to održi. Mislim da sve moguće situacije na koje možemo da pomislimo i koje mogu da se dogode jednoj osobi, eto dogodile su se u ovoj sezoni. Kažu da je nemoguće obraditi sve teme u jednom serijalu, a ja baš mislim da smo u tome uspeli – od najboljih prijateljstava, ljubavi koje se rode iz prijateljstva, veze koje se dogode na prvi pogled ili tinjaju, do nažalost stuacija kada smo mogli da vidimo kako se ponaša žena koja voli, a koja je žrtva nasilja. To je sve podiglo veliku prašinu. U suštini, dogodilo se sve ono što se događa svakom čoveku u realnom svetu. Mislim da je onaj koji je pažljivo gledao ‘Zadrugu’ od 6. septembra pa evo do samog kraja, dobio odličnu lekciju o životu – objasnila je popularna voditeljka.

Sam kraj kako najavljuje voditeljka biće haotičan i prava poslastica za ljubitelje ovog rijalitija.

– Očekujem haos. Kod nekih će, posle nekoliko dana zatišja, biti ozbiljnih buđenja. Mislim da će se boriti za što veću minutažu i to je njihovo legitimno pravo. To može da se tumači i kao manipulacija svojim okruženjem i gledaocima, ali svako se bori za mesto pod suncem, uglavnom su svi finalisti tu već deset meseci, neki su ubačeni naknadno. Svako od njih je zaslužio da osvoji neku nagradu, nije im lako. Tako da biće svega. Ostanite uz nas do samog kraja – poručila je Dušica.druge ,Dušica Jakovljević je već tako reći deset meseci uz Zadrugare i dobro poznaje sve priče i odnose koji su obeležili ovu sezonu Zadruge. Ona kaže da su pobedu zaslužili svi, a da ona i sama čeka kraj i da je veoma uzbuđena da vidi kome će 6. jula podići ruku kao pobedniku.