Plakala ,vrištala,razbijala šolje… Užas u Beloj kući,nakon što je shvatila da neće nastupati…

Kako smo mogli videti,Zadrugarka Marijana Zonjić je počela da lomi šolje po Beloj kući kada je shvatila da neće imati priliku da peva pesmu jer je Rada Manojlović završila nastup na žurki.

Nadežda Biljić, Maja Marinković, Stanija Dobrojević i Eleonora Miljković su pokušavale da je smire, ali Zonjićeva nije prestajala da govori da u kući vlada nepravda.

Marijana što si ljubomorna, nije mi jasno. Niko te nije terao da uđeš ovde. Svako se bori na svoj način, ne ponašaj se kao neka prostakuša – govorila je Maja.

Svi su dobili više od nas, i od tebe i mene. Ne mogu da verujem. Ovde je nepravda. Neću, ne mogu više ovde. Šta sam sve uradila i na kraju ovo da mi urade. Hajde, Majo, idi se ulizuj tamo ljudima – govorila je Marijana, a onda je došla Stanija:

– Pusti Aleksu, on je bio veran, ove dve su ga napale i nisu uspele. Marijana, moraš da se smiriš, nema svrhe da se nerviraš, tako je kako je – tešila je Stanija.

Dok je ona plakala, u prolazu je prišla Eleonora Miljković koja je pokušavala da je oraspoloži.

– Marijana, nemoj da pričaš da ti je loše. Imala si reklamu, imat ćeš fanove, Nema smisla sad pred kraj – savetovala je Eleonora.

– Niko me ne razume više. Bila sam na jednom mestu ovakvom i znam kako sve funkcioniše. Šta sam sve uradila, čak sam i pokušala da imam nešto sa Miljkovićem – pričala je u suzama Marijana.