Procurilo ko večeras napušta Zadrugu! Pominju i Lunu Đogani…(FOTO)

Dakle,sve smo bliži finalu Zadruge koje će se održati u subotu, kada ćemo saznati ime pobednika ove višemesečne borbe. Podsećamo da je uvedeno izbacivanje na dnevnom nivou. Sinoć su Zadrugu napustili Toma Panić i Marijana Zonjić, a ostaje nam da vidimo ko će večeras napustiti imanje.

Ne možemo, a da se ne osvrnemo na društvene mreže gde se već uveliko spekuliše ko će pobediti i ko bi mogao da bude izačen još večeras.

Među onima za koje se veruje da će imanje napustiti večeras su Bane, Bora, Suzana i Mina.

Takođe,sa druge strane mnogi se pitaju ko je misteriozna žena koja je sinoć zvala i predstavila se kao Lunina komšinica, a nahvalila je Lunu. Zbog toga su sada mreže pune šala na ovaj račun. Na jednoj vidimo Dušicu Jakovljević kako se javlja na telefon, a sa druge strane je Lunina majka Anabela koja se predstavlja kao komšinica. Naravno, sve ovo je šala, ali to će mnoge navesti na pomisao da su ovakvi pozivi namešteni.

Sa druge strane, mnogi komentarišu ko bi mogao da bude pobednik i koriste priliku da izaberu svog pobednika. Za neke je to Aleksandra Subotić, a za neke Luna.

Zbog toga je najviše negativnih i pozitivnih komentara na njihov račun, a mi vam sada prenosimo jedan koji se odnosi na Lunu.