Nakon što je Kija isprozivala,Luna joj brutalno uzvratila! Kija ne postoji u mom životu…(VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević je tokom intervjua sa pobednicom druge sezone rijalitija “Zadruge”, Lunom Đogani, postavljao pitanja u vezi sa tim šta se dešavalo proteklih 10 meseci u rijalitiju, kao i o utiscima posle superfinala.

Takođe, i fanovi Lune Đogani mogli su da se uključe u program uživo i postave pitanja pobednici “Zadruge”.

On je u jednom trenutku pročitao je komentar prošlogodišnje pobednice rijalitija “Zadruga”, Kristine Kije Kockar kada je čula za Luninu pobedu:

– Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i videla da je pobedila. Kao što sam nekad rekla – sramota Srbije! Ali postala je sprdnja i, eto, sa prošlogodišnjih 22 odsto stvorilo se ili još 8 odsto degenerika ili su se ovih 22% od prošle godine zaista potrudili. Šalu na stranu, Luna do pobede. Sinoć smo svi navijali za nju. Svaku paru je zaslužila – bio je Kijin komentar povodom Lunine pobede.

Iako su svi pomislili da će Kockareva ovim komentarom izazvati pravi estradni rat, na pitanje voditelja kako gleda na ovaj komentar, pobednica “Zadruge 2” je prokomentarisala:

– Ja ništa ne gledam, iskreno da ti kažem. Ljudi koji nemaju nikakav značaj u mom životu, ne pogađa me njihovo mišljenje. Ja sam svaki njen uspeh i te kako pohvalila, čak su me i kritikovali zbog toga što je nisam pljuvala, nego sam pričala za pesmu da su joj super. Ja nemam problem da nekoga pohvalim. Kija ne postoji u mom životu, ne razmišljam o njoj. Ona je očigledno imala potrebu da me komentariše i ne znam zašto me komentariše – odgovorila je Luna.