Luninim nevoljama nema kraja! Jure je zbog novca… (VIDEO)

Na imanju u Šimanovcima sinoć je održana velika žurka povodom završetka rijalitija Zadruga. Luni Đogani je Željko Mitrović uručio nagradu, a tokom cele večeri sve oči bile su uprte u nju i čini se da su joj se divili svi i oni koji je vole i navijaju za nju, a potajno i oni koji je ne vole.

Ona je bila vesela, igrala je i družila se sa Zadrugarima, a nama se čini da je spustila loptu kada su u pitanju osećanja prema Miljkoviću i rešila da hladne glave razmisli o svemu. Miljković je sa druge strane u studiju kod Dušice Jakovljević izjavio da još uvek voli Lunu i da je speman da se sa njom pomiri.

Markova naprasna promena odluke je mnoge iznenadila, ukoliko se uzme u obzir da je on izjavio da nikada neće biti sa devojkom sa kojom je već bio.

Njegovu promenu stava mnogi su shvatili kao promenu taktike, sada kada Lunina popularnost rapidno raste nakon što je pobedila.

Sa druge strane mi smo o tome i sinoć pisali, a sada podsećamo da je Lazar Jeremić, bivši Zadrugar i fudbaler izjavio da se njemu Luna oduvek sviđala i da će sada učiniti sve da je osvoji. Njegova osećanja takođe su nas iznenadila, budući da Lazar pre Lunine pobede nije imao ovakve namere.

Ona se izvinila posle svega što se desilo sa Adamom i rekla mi je da sam uvek bio uz nju. Ja sam uvek uz nju, bio sam uz nju, ali i te kako ne podržavam vezu sa Adamom. Ne bih želeo da razmišljam između Lune i Nataše. Luna Đogani je neko za koga sam spreman na sve. Ja sam uporan dok ne osvojim to neosvojivo i biću uporan do kraja – govorio je Lazar.