Luna brutalno odgovorila na Kijine reči! Dokle će više da se bavi sa mnom… A Sloba!?

Dakle,nakon deset meseci borbe, suza, smeha, raskida i pomirenja gledaoci su izabrali pobednika rijalitija “Zadruga 2”. Ovu laskavu titulu, ali i novčanu nagradu od 50.000 evra ponela je mlada modna blogerka Luna Đogani.

Nakon spektakularnog superfinala ona je otkrila svoje impresije. Luna je prokomentarisala Anebelinu izjavu da će ona voditi njenu muzičku karijeru, a da Gagi kao roditelj neće imati učešća u tome.

Ne znam da li je to izjavila, ali ja moram da kažem da ću imati veliku prodršku i od tate i od mame, šta će ko tu da radi ja stvarno ne znam, najbitnije je šta ću ja da radim. Oni tu treba da budu samo kao moji roditelji koji će da me podržavaju, guraju, tako da to od njih i tražim – navela je Đoganijeva.

Ona je prokomentarisala i izjavu prošlogodišnje pobednice “Zadruge” Kristine Kije Kockar na račun njene pobede.

Pa slali su mi. Nemam šta tu da ja poručim, nego samo se pitam dokle će više da se bavi mnome?! Prošlo je godinu dana i da li je moguće da ona i dalje razmišlja o meni?! Ja stvarno o njoj ne razmišljam. Mislim da treba da izbegava teme koje su vezane za mene i treba da vodi svoj život – bila je oštra Đoganijeva.

Takođe je prokomentarisala i kako se osećala kada je u superfinalu ugledala svog takođe bivšeg dečka Slobu Radanovića.

– Ja ga nisam ni primetila, jer ne vidim na daljinu, mislila sam da su pustili pesmu, ali posle sam slučajno videla, jer znam da stalno nosi crnu košulju. Pesma ko pesma, svi su je pevali, a ovako nikakvu emociju nisam osećala – navela je Luna.