Uskoro izlazi istina na videlo! Sve je počelo kao dogovor! Ana i David imali tajni plan sa Subotićkom…

Kako smo mogli videti,Ana Korać i David Dragojević su izašli iz Zadruge, bez pobede, a nisu se plasirali ni na prve tri pozicije, ali su izašli zaljubljeni i sudeći po njihovim objavama na Instagramu njihov ljubava je i dalje jaka.

Takođe,ono što je mnogo zaintrigiralo je i što se njih dvoje nisu pojavili na proslavi povodom finala, na kojoj su bili svi Zadrugari.

O njihovom odnosu i ogromnoj ljubavi o kojoj govore i trude se da je pokažu, dosta se spekulisalo. Neki Zadrugari tvrde da je njihova ljubav iskrene i da tu nema igre koja je uobičajena za rijaliti, ali ipak postoje i oni koji tvrde suprotno.

Na nas je najveći utisak ostavila ispovest Snežane Perović Blondi, majke Save Perovića, za koju smo se uverili, a to je i ona sama rekla da “nema dlake na jeziku”, da je ova ljubavna priča počela kao prevara-

– Ja sam bila u izolaciji sa Aleks i rekla sam joj jer se dosta svađala sa Davidom, da mu da prostora malo. Ona mi je priznala da su se njih dvoje sve dogovorili još pre ulaska u Zadrugu, da naprave priču, a čuli su se i sa Anom. Međutim, niko nije računao da će se David zaljubiti u Anu – ispričala je Blondi.

Koliko ima istine u ovoj priči? Ostaje da vidimo, a u međuvremenu je David na svom Instagram profilu najavio da će on i Ana gostovati u “Pitanjima gledalaca” sutra uveče u 22 časa.