Oglasila se jedna od žena Marka Miljkovića i osula paljbu po Luni! Da li je ona zavaravala sebe ili nas…

Samo jedan dan pre izaska iz Zadruge Luna Đogani i Marko Miljković su raskinuli. Ona mu je u finalnoj večeri rekla da ga voli i videlo se da je voljna da se sa njim pomiri, ali Miljković je ostao dosledan sebi i svom principu da se ne miri sa bivšim devojkama.

Ipak, samo dva dana kasnije nešto među njima se promenilo. Naime, Marko je u emisiji kod Dušice Jakovljević priznao da voli Luni i previše i da je spreman da se sa njom nađe da razgovaraju. Sa druge strane, Luna kao da se ohladila od čitave priče, na pomen Markovog imena, smeje se, ali tvrdi da želi da se posveti karijeri, a vidi se da je mirnija i njene eksplozivne emocije kao da su se smirile.

Oni su se našli u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde su se na Markovu inicijativu dogovorili da će se naći 14.jula kada im je šest meseci veze, a od tada fanovi ne spavaju čekajući iskod čitave priče.

Takođe u međuvremenu je Luna bila u Makedoniji gde je snimila svoju prvu pesmu i juče se vratila.

Sinoć su u emisiji narod pita gosti bili Nadežda Biljić i Aleksa Savić, ali ljudi su se uključivali sa pitanjima i željama za Marka i Lunu.

Ja sam jedna od “Markovih žena”, što kaže Lunka. Za Lunu sam bila sve do poslednjih 15 dana, dok nisam videla promenu. Bila je drska, bezobrazna, osetilo se. Ja bih samo zamolila Aleksu, koji je Lunin drug, da kaže da li Marko voli Lunu – rekla je gledateljka.

Ona smatra da Luna nije imala dovoljno poverenja u Marka.

– Nije mu dovoljno verovala ili nije želela, strah me je da se ne uvredi, pa da bude ona drugi Sloba Radanović, čekamo taj 14. To će nam biti dokaz za sve. Ja mislim da se Marko već pomirio. Nas je mnogo “Markovih žena”, ne znam šta je još trebalo da uradi da dokaže Luni da je voli?! Da li je ona zavaravala nas ili sebe? Što se tiče svađe sa Stanijom, moj stav je isti kao Stanijin. Imam dve ćerke i svakoj bih poželela Marka u život .