Sve je bio deo plana! Luna i Marko odlaze zajedno! Anabela izigrana!

Pobednica druge sezone rijalitija “Zadruga 2”,Luna Đogani smislila je plan za tajno putovanje sa Markom Miljkovićem daleko od svih, pa i od majke Anabele Atijas.

Naime, ona je kao prvoplasirana od produkcije dobila putovanje u Egipat za dve osobe. Iako su svi pomislili da će povesti mamu, sestru ili drugaricu, Luna je rešila da otputuje sa bivšim-budućim dečkom Markom Miljkovićem, a da za to niko ne sazna, posebno ne majka Anabela.

Prijateljima i roditeljima je rekla da će putovati sama kako bi sredila misli i odmorila se od svega. Međutim, to nije istina.

– Luna je odmah pitala predstavnike produkcije, ali i turističke agencije da li je moguće da povede Miljkovića, ali da oni to nikome ne otkriju – ispričao je za “Alo” izvor upoznat sa celom pričom i dodao da je blogerka zahtevala da na putovanje krene krajem ovog meseca.

Ona je u toku jučerašnjeg dana otputovala u Makedoniju na snimanje svoje nove pesme. Nakon toga se vraća u Beograd, gde će se sa Miljkovićem videti i razgovarati o svemu što se među njima dešavalo, a ostalo je nedorečeno. Budući da se nada da će među njima nakon tog razgovora ponovo biti sve u najboljem redu i da će obnoviti romansu, planira da krajem jula sa njim otputuje na jednonedeljno romantično putovanje u Hurgadu – kaže dobro obavešteni izvor.

Kako kaže, mami još ne planira da kaže za to jer Anabela za Marka ne želi ni da čuje.

Luni je osim pomirenja sa Markom važno i da dobije maminu podršku, ali to za sada teško ide. Anabela ne želi da njena ćerka bude u vezi sa di-džejom iz Brusa jer smatra da je pored njega nesrećna. Krivi ga za Lunine nervne slomove u “Zadruzi” i smeta joj razlika u godinama između njih – zaključuje izvor.