Luna uzvratila udarac! Nakon Kijine prozivke,uzvratila joj udarac…

Kako doznajemo,Luna Đogani je odlučila da se u narednom periodu posveti isključivo karijeri, tako da od pomirenja sa Markom Miljkovićem nema ništa! Pobednica “Zadruge 2” je na svom Instagram profilu prokomentarisala poruku koju je dobila, a koja je glasila “treba ti dečko, a ne mama”.

Svakom želim majku kakvu ja imam i da imate ovakav odnos. Mama je jedna jedina, to je posebna ljubav, ona za ceo život. Što se tiče momaka, oni dođu i prođu. Stari nestanu, pojave se novi. Život je preda mnom. Fokusirana sam na sebe, karijeru, uspeh, za ostalo ima vremena – rekla je Luna, a zatim nagovestila da od sastanka sa Markom, koji bi trebalo da se desi u nedelju, 14. jula, neće biti ništa.

Vala, ja sam se dosta zaljubljivala! Čak i previše. Sad mi je karijera, pored porodice, naravno, najbitnija. Snimila sam jednu pesmu, u subotu drugu, a u toku sledeće nedelje se rade spotovi, tako da je to prioritet – izjavila je Đoganijeva.

Takođe,ona je poručila nekadašnjoj suparnici Kiji Kockar da je krajnje vreme da počne da se bavi svojim životom, a da nju ostavi na miru. Blogerka se osvrnula na izjavu pobednice prve “Zadruge”, koja je rekla da je njen trijumf u drugoj sezoni “sramota Srbije”.

Samo se pitam dokle će više da se bavi mnome?! Prošlo je godinu dana i da li je moguće da ona i dalje razmišlja o meni?! Ja stvarno o njoj ne mislim. Neka izbegava teme koje su vezane za mene i treba da vodi svoj život – rekla je Đoganijeva.