Ovo niko nije primetio! Sve se odvijalo iza scene! Marko kipeo od besa…

Marko Marković,bivši učesnik rijalitija “Zadruga 2″sa svojom devojkom Stanijom Dobrojević došao je na snimanje emisije “Zadruga – Narod pita”.

Tom prilikom kamere su zabeležile njegovu reakciju dok je Stanija sa voditeljem Milanom Miloševićem gledala klipove u kojima je ona sa bivšim emtivnim partnerom Vladimirom Tomovićem.

Nakon što je emisija bila završena pitali smo Marka da nam otkrije kako se osećao dok je posmatrao svoju devojku vidno emotivnu dok se prisećala scena sa bivšim dečkom, a on je iskreno odgovorio na sva pitanja.

Pa iskreno da ti kažem, nisam ni video, jer sam bio iza ekrana. To je deo njene prošlosti i to je sve normalno.

Međutim, njegova reakcija koju su zabeležile kamere kao da govori suprotno. Iako se jasno vidi da Marku uopšte nije svejedno što je Stanija bila na ivici suza dok je gledala snimke sa bivšom ljubavi, on je izjavio:

Opraštam joj, to nije bilo pre 10 godina, nego pre par meseci, tako da je to normalno.

A na pitanje novinara kako komentariše to što mnogi stiču utisak da je Stanija emotivnija dok se priča o Vladimiru, a ne o njemu rekao je:

– Ne smeta mi mišljenje gledalaca, ne dotiče me. Ona oseća moju ljubav i moje emocije, tako da na to ne može niko da utiče.