“Trudna sam,trudna…” Luna plakala i kroz suze ponavljala …Nisam spremna!

Pobednica druge sezone “Zadruge”Luna Đogani, nikako nema mira, a samo nekoliko dana po izlasku iz rijalitija, modna blogerka je prošla kroz pravu emotivnu dramu!

Naime, kako piše VIP magazin, Luna je po izlasku iz “Zadruge” posumnjala da je u drugom stanju jer joj je menstruacija kasnila nekoliko dana.

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija satima je plakala i kroz suze ponavljala da nije spremna da postane majka jer nije u stanu da vodi računa o sebi, a kamoli o bespomoćnoj bebi.

Ona je čim je izašla iz “Zadruge”, Luna se požalila majci da joj nije dobro, da se oseća iscrpljeno i da joj se stalno spava. Žalila se da je stalno gladna, ali da ne može da jede, jer joj je bilo muka svaki put kada bi nešto stavila u usta. U prvi mah, Anabela je pomislila da će Luni problemi nestati čim se bude potpuno odmorila i privikla na spoljni svet, ali se situacija nije promenila ni nedelju dana nakon završetka rijalitija – priča dobro obavešteni izvor i objašnjava da je u jednom trenutku Anabela posumnjala da je njena ćerka u drugom stanju.

– Luna i Marko su u rijalitiju po nekoliko puta na dan imali odnose, a nijednom nisu koristili zaštitu. Međutim, to ih nije preterano brinulo jer su pazili da ne naprave bebu, a Luni dok je bila u “Zadruzi” menstruacija nijednom nije izostala. Tako je bilo sve dok nije izašla iz rijalitija, a tada je shvatila da joj kasni najmanje nekoliko dana – kaže izvor i dodaje:

Anabela je prva sabrala dva i dva, pa je ćerku pitala da li postoji šansa da je trudna. Luna u prvi mah nije htela ni da razmotri tu mogućnost, ali kada ju je majka pitala kada je poslednji put imala menstruaciju, nije znala šta da joj odgovori. Nikako joj nije ulazilo u glavu da postoji mogućnost da je zatrudnela u rijalitiju i mislila je da se Anabela šali s njom, ali se situacija veoma brzo promenila. Shvatila je da joj mestruacija kasni nekoliko dana i da, uzimajući u obzir da se danima nije dobro osećala, postoji velika verovatnoća da je trudna – objašnjava izvor i nastavlja:

– Kada je to shvatila, prebledela je, a već u sledećem trenutku je počela da plače i kuka na sav glas. “Trudna sam, trudna sam, šta da radim?”, urlala je Luna, dok su Anabela i njen najbliži prijatelj pokušavali da je smire. Kroz suze je govorila da je suviše mlada da bude majka, da nije spremna da se žrtvuje za druge, da ne može da vodi računa o sebi, a kamoli o bespomoćnoj bebi – kaže izvor i opisuje kako je Anabela bezuspešno pokušavala da umiri ćerku.