Marko sam sebe odao pred svima! Sve je unapred smislio! A Luna…

Rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković su izašli iz rijalitija tako reći kao pobednici. Luna je pobedila, a Marko zauzeo drugo mesto, a vrlo brzo su uspeli da reše nesuglasice koje su imali i ponovo započnu vezu.

Luna je takođe veoma uspešno započela i rad na svojoj karijeri, za manje od petnaest dana uspela je da snimi pesme, organizuje sve, pronađe saradnike i sada snima spotove.

Čini se veoma brz napredak za veoma kratko vreme. Marko je juče na svom storiju objavio da on i Luna planiraju da u avgustu odu na letovanje, ali ono što je nama zapalo za oko je njegovo ponašanje.

Pravio je grimase i davao opaske koje bi se mogle nazvati bahatim, a ma koliko da je Miljković bio spreman za svađu u rijalitiju, ovakvog ga nismo videli.

U jednom momentu je komentarisao šta trenutno rade on i Luna.

– Ona treba da završi snimanje spotova, a onda ćemo videti, da odemo na letovanje i da se preračunamo šta, kome, koliko i tako to – rekao je Miljković, a nama zvuči kao da je uključio digitron i da je spreman za kalkulisanje.

Šta bi Luna rekla da je ovo čula, ne znamo, ali definitivno ne zvuči kao izjava ljubavi.

Ovakve izjave samo potpaljuju već rašireno mišljenje nekih Luninih fanova da je Marko koristi i da je preračunat.

Takođe,u prilog tome ide i činjenica da je Marko raskinuo sa Lunom samo dan pre finala i njegova izjava da se ne vraća starim devojkama, a onda samo par dana nakon toga naprasna promena stava i izjava ljubavi u emisiji uživo.