Svađa usred emisije! Voditeljka Dušica očitala bukvicu Davidu! (VIDEO)

Dušica Jakovljević večeras u emisiji “Zadruga-Narod pita” ugostila je Davida Dragojević i Lepog Miću. Odmah na početku emisije pogledali su video-prilog kada je Davidova bivša verenica, Aleksandra Subotić napustila Belu kuću, pa se zadrugar jadao svojim cimerima.

Dakle,dok je prilog trajao David je sve vreme kucao poruke na telefonu i time još jednom pokazao svoje nepoštovanje.

U tom trenutku kada je ona izašla bilo mi je žao, jer je izgubila to zbog čega je ušla. Nisam je terao, da sam slušao Miću bilo bi sve drugačije, neke stvari je trebalo da uradim ranije, ali nisam. Ja sam nju poštovao kao osobu i gledao kao osobu – započeo je David.

Ja sam upravo zbog ovih scena u svađi sa njim. On je ginuo za Sandru, pokazao je muškost i kodekse morala. Ja sam mislio da to što Sandra radi nije dobro, a on ju je uvek branio. David je skakao na mene i svađali smo se žestoko. Isto smo nastavili da se svađamo kada je ušao u vezu sa Anom. Bio je isti prema meni, David se nije promenio kao osoba, on je uvek ginuo za žene. On se sa Sandrom svađao konstantno, on je napravio rat između njega i bivše devojke. To je njegova najveća greška. On se vadi na priču koja je bila pre toga, ali to je njihova bruka, nije moja. On nije imao način da se odbrani, jer nije imao razlog. Ako je branio Sandru, kako onda isto brani Anu od mene i opet je ona u pravu? Sam sebe tu tovari, ili je Sandra u pravu, ili nije. Ako nije, zbog čega je nju branio od mene 5 meseci? Ja imam hiljadu argumenata za mnoge stvari za koje nije u pravu. On je rekao da se više zaljubio u Anu nego u Aleksandru, poetna priče je da se njihova veza zasnovala na lošim postupcima. Da je Sandra to uradila, Ana bi je raznela, ali neka bude kako oni kažu. Ovaj sada klip govori sve o priči, čak i Lazar plače. To je poenta cele priče – ispričao je Lepi Mića.

Što se tiče Aleksandre, ja sam nju poštovao kao čoveka, ja nisam shvatio odmah da je ta ljubav prešla u naviku. Kao što se vidi i sa njene strane takođe – naveo je Dragojević.

Voditeljka Dušica opomenulo je Davida, koji je tokom prikazivanja snimka sve vreme gledao u telefon.

– Ja neću da vodim razgovor na sedmogodišnjem nivou. Ja ti postavljam pitanje, a ti gledaš u telefon. Odakle ti ta doza bezobrazluka – očitala je voditeljka bukvicu bivšem zadrugaru, a potom su pustili još jedan video-prilog ljubavi između Aleksandre i Davida.