Isplivao snimak na internetu! Ana i Kija zajedno u izlasku… (VIDEO)

Dakle,završila se i druga sezona rijaliti programa “Zadruga”. Međutim, bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja. Njihovi obožavaoci svakodnevno prate dešavanja u životima rijaliti zvezda na društvenim mrežama.

Takođe,poznato je da su se Kija Kockar i Ana Korać intenzivno družile u prvoj sezoni Zadruge. Međutim, došlo je do potpunog preokreta nakon izlaska iz Bele kuće. Mnogi su komentarisali da je Ana bila intimna sa Kijinim bivšim mužem Slobom Radanovićem, te da je zbog toga puklo ovo prijateljstvo.

Koraćeva je demantovala ove glasine. Međutim, Kija se više puta oglašavala i poručivala da ne želi više da čuje za svoju bivšu drugaricu, ne otkrivajući detalje zašto je ovo prijateljstvo puklo.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak kada su ove dve prijateljice poslednji put bile zajedno u izlasku. Novinari su ih zaustavili kako bi uzeli izjavu, ali obe učesnice rijalitija nisu bile raspoložene za priču. Naime, Kija je istakla kako je njoj slobodan dan i da ne daje izjave, što je iznenadilo novinara pa je upitao – Slobodan dan, a na javnom si mestu?