Nakon objave da je trudna,isplivalo i ovo! Ništa nije kao što su rekli…

Kako smo mogli videti,David Dragojević i Ana Korać nisu mogli da dočekaju da izađu iz Zadruge i da započnu zajednički život. Njih dvoje su odmah po izlasku iznajmili stan u kojem su počeli da žive zajedno.

Koraćeva je čak inicirala i susret Davida sa bratom, kako bi se pomirili nakon dugog perioda. Ipak, nije sve tako sjajno u njihovom životu, pa su se njih dvoje susreli sa neodobravanjem jer mnogi ne veruju u njihovu ljubav, a mnogi ih i osuđuju zbog načina na koji su započeli vezu, a sve dok je David bio veren sa Aleksandrom.

Ipak, njih dvoje se od kako su izašli iz Zadruge trude da prikažu svoj zajednički život kao savršen. Gostujući u jednoj emisiji oni su govorili o tome kako im je lepo kada su zajedno, a David je sugerisao da je Ana možda i trudna. Kada su ga pitali za Aleksandrinu kćerku Magdalenu, za koju je govorio da je voli kao svoju, on je odgovorio da mu niko od Subotića ne nedostaje i da mu je drago što je to gotovo.

Takođe posmatrajući njihove slike na Instagramu i najskorije objave fanovi su zapazili nešto što je i nama zapalo za oko. Naime, na dosta slika koje je Ana izbacila se vidi da ona uživa dok pozira i da joj to prija, dok Davidov izraz lica govori suprotno.

Takođe na Fejs stranici Zadruga – Pink smo pronašli njihovu sliku koja je nastala juče u liftu. Jasno se vidi u Davidovim očima da nije srećan u tom trenutku, a iznad njega piše “Davidova mantra: “Zaljubljen sam, srećan sam, zaljubljen sam, srećan sam”! Ovo je ironičan način na koji je neko želeo da kaže da David ubeđuje sebe i druge da je srećan, a da je istina zapravo drugačija.