Oglasila se Aleksandra! Najavila nešto neočekivano u emisiji! A zatim se oglasio i Karađorđe!

Iz Zadruge izašla kao trećeplasirana izašla je Aleksandra Subotić. Mnogi su tada smatrali da je ona najveći gubitnik jer joj je pobeda tako izmakla, ali sudeći po svemu što je nakon toga usledilo u njenom životu Aleks je ipak osvojila prvu nagradu.

Dakle nakon drame sa Davidom Dragojevićem i činjenice da ju je ostavio zbog Ane Korać a sve to na veoma ružan način, izgleda da su u njenom životu osvanuli bolji dani.

Naime, Aleks je odmah po izlasku započela vezu sa svojom do tada simptijom, biznismenom koga još uvek nismo imali priliku da vidimo na njenim mrežama. Ipak, u međuvremenu je izašla vest o njenoj udaji za ovog čoveka. Subotićeva to nije demantovala, a sudeći po njenim objavama na Instagramu ovo bi mogla da bude tačna informacija, a vest o ovome je podelio i njen otac Karađorđe Subotić na svom profilu.

Aleksandra je do sada sa svojim partnerom i kćerkom uživala na crnogorskom primorju, a sada se vraća spremna za akciju i odmorna. Ona je na svom profilu objavila da će gostovati na televiziji Pink u sredu, kada možemo da očekujemo da ćemo i od nje čuti sve o ovome.

U međuvremenu je i njen otac Karađorđe Subotić objavio na svom profilu da podržava Aleksandru i njenu vezu sa Petrom. On je tom prilikom rekao i da od Aleks nije tražio auto, kao što je to tvrdio njegov brat Srba.