U Zadrugu 3 ulazi legenda estrade! Na njega niko neće ostati ravnodušan…

Dakle,”Zadruga 3″ samo što nije počela, a već se spekuliše ko bi mogao ući na imanje od septembra.

Kako doznajemo prvi na spisku budućih zadrugara našao se Vladimir Tomović, poznat sada najviše po vezi sa Stanijom Dobrojević u drugoj sezoni Zadruge, kao i po burnom raskidu sa njom.

On je podsećamo diskvalifikovan kada je u svađi sa Davidom Dragojevićem, udario Aleksandru Subotić. Na svom Instagram profilu je objavio anketu za fanove da glasaju da li da uđe u Zadrugu i tom prilikom je objavio da je spreman.

Takođe se spekuliše i da bi Kristijan Golubović mogao da uđe u rijaliti, a pored toga što je javnosti poznat po svom kriminalnom dosijeu, on je takođe imao aferu sa Stanijom Dobrojević, još dok je bila u “Farmi”.

Kako će izgledati susret Kristijana i Tomovića, budući da su obojica bili sa Stanijom, a takođe su poznati i po teškoj naravi? Ostaje da vidimo.

Takođe,sledeći potencijalni učesnik je Stefan Karić, koji je bio u vezi sa Kijom Kockar.

Za kraj vam ostavljamo jutjub senzaciju, čoveka koji je postao poznat po pesmi “Autotjun”, Zoki Šumadinac. On je takođe poznat po svom provokativnom nastupu i izjavama na koje niko ne ostaje ravnodušan, tako da će Zadruga imati svog novog provokatora.

Jedno od imena koje se takođe spominje je i Nataša Maza, koja je promenila pol i postala žena pre nekoliko godina.