Večeras u Šimanovce dolazi ona…! Ono što ima da ispriča šokirat će sve!

Dakle,večeras se u Šimanovcima održava još jedna emisija “Zadruga – narod pita”, koju će ovog puta voditi Darko Tanasijević.

Dragana Mitar će biti specijalni gost, a sa njom će doći i koordinatorka Sigurne kuće, Vesna Stanojević, koja je jedan od najistaknutijih boraca protiv nasilja nad ženama na našim prostorima.

Dakle, otkako je Dragana izašla iz rijalitija, život joj se potpuno promenio. Ona je saznala da je suprug Siniša prevario i započeo život sa drugom ženom, zbog čega je odlučila da se razvede i okrene novi list. Međutim, njeni problemi su postali samo veći.

Ona je pokrenula brakorazvodnu parnicu što je izazvalo gnev u njenom suprugu, a izrevoltiran time odlučio je da započne borbu za starateljstvo nad njihovim sinom Jovanom. Dragana nije želela da se pomiri sa tim da Siniša želi da joj oduzme dete, te je uzvratila kontratužbom. Međutim, to nije sve – Dragana je skupila hrabrost da posle svega što je preživela javno progovori o psihičkom i fizičkom nasilju, pretnji smrću za koje tvrdi da je dobila od Siniše, i pravdu potraži u nadležnim ustanovama.

Šta će to sve otkriti njih dve, ostaje da vidimo kroz par sati.