Anabela pred nervinim slomom! Kada vidite ko Luni piše pesmu…

Kako doznajemo,Marko Miljković je godinama radio kao di-džej i od toga zarađivao. Kako je muzika njegova velika ljubav, rešio je da spoji privatno i poslovno i oproba se kao tekstopisac i kompozitor i napiše pesmu za svoju devojku Lunu Đogani.

Luna je bila oduševljena tom idejom, a u celu priču uključili su i Mirka Gavrića, prijatelja Lunine majke Anabele, koji je takođe bio jedan od učesnika rijaliti programa “Zadruga”.

– Marko želi da to bude urbana pesma, bržeg ritma, koja će se puštati po klubovima i diskotekama, a ta njegova ideja se na prvu loptu dopala Đoganijevoj. Kako ima poverenja u njega i zna da se razume u muziku, nije želela preterano da se meša u sam rad na pesmi, već će to biti iznenađenje – kaže izvor i dodaje:

– Marko je zamolio Gavrića da mu pomogne oko produciranja pesme, a ovaj je to sa zadovoljstvom prihvatio. Jedini problem je to što ne znaju kako će Anabela reagovati, jer ona još nema poverenja u Marka i smatra da loše utiče na njenu ćerku. S druge strane, ne želi da kvari Luninu sreću i dopušta joj da sama uvidi da li je Miljković za nju ili nije – kaže izvor.

Dakle,iako je između Lune i Mirka bilo problema tokom druge sezone, oni su prešli preko toga. Da je zaista tako, svedoči i njihova zajednička fotografija iz provoda koju je Luna objavila na svom Instagram nalogu.