Odala samu sebe! Konačno istina na videlu! Upetljala se u svoje laži dok je pričala o Marku i Gastozu!

Dakle,iako se prethodnih dana spekulisalo da se Marko Miljković uselio u Lunin stan, ona navodi da to nije istina.

Marko živi u svom stanu, ja u svom. Naravno, viđamo se, stalno smo zajedno. Kada god imam slobodnog vremena, najviše sam sa njim. On dolazi kod mene, ja kod njega, ali ne živimo zajedno – rekla je Luna za Telegraf.rs.

Takođe,pobednica “Zadruge 2”, koja se posle rijalitija upustila u muzičke vode, kaže da bi pre sarađivala sa Kijom Kockar nego sa Slobom Radanovićem.

Iskreno, ne bih ni sa njom, ni sa njim. Kad bih morala da biram, dugo bih razmišljala. Ona mi više leži, ima taj fazon gde bih ja mogla da se prilagodim, što se tiče glasovnih sposobnosti. On dečko ubija kako peva, to ne mogu da mu osporim. Kada bih morala da biram, izabrala bih Kiju – rekla je Đoganijeva.

Ona je dodala i da se odmah po završetku “Zadruge 2” čula sa svojim bivšim momkom Gastozom, i to dok je Marko bio pored nje.

On me je odmah pozvao, dan nakon što sam izašla, razgovarali smo. Rešili smo neke nesuglasice koje su bile dok sam ja bila unutra. Čestitao mi je i pružio mi je podršku. U toku razgovora Marko je bio pored mene – objasnila je Luna.

Da se podsetimo, Luna je više puta izjavila da se sa Markom nije čula odmah nakon izlaska iz Zadruge, već da su se prvi put sreli u jednoj od emisija. Potom su dogovorili prvi susret 14. jula, na šest meseci njihove veze pa se dovodi u pitanje kako je Marko sedeo pored nje prvi dan nakon Zadruge.