Luna na ivici besa! Nakon što je gledateljka isprovocirala,Marko učinio ovo…

Luna Đogani,pobednica “Zadruge 2”, sinoć je gostovala u emisiji “Zadruga – narod pita”, gde se osvrnula na svoj boravak u rijalitiju, ali i ljubavne odnose koje je imala, prvo sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, a onda i sa manekenom Markom Miljkovićem.

Takođe,jedna gledateljka je napala blogerku zbog toga što je ušla u vezu sa oženjenim muškarcem, a Luna je vidno bila iznervirana pa je pokušala da se opravda, opisujući kako je sve zapravo bilo.

Ja sam bila na svadbi Mirka Gavrića, desilo se da baš on i ja plešemo. Samo smo se upoznali, ja nisam ušla zbog njega u “Zadrugu”. Ja sam ćerka Anabele i Gagija, tako sam i bila pozvana. Tad se nije ni znalo ko je Sloba. To mi je bio veliki izazov, naravno i zbog novca. Što se tiče mene i Slobe i naše ljubavi, ja ga nisam terala. On je meni u Zadruzi sve vreme šaputao da želi da prizna sve, ali da nema snage za to. Vidim da ste totalno pogrešno gledali i shvatili neke stvari. Poštujem vaše mišljenje, možda jesam bila paćenica, ali ne u trenucima sa Slobom. Za sve svoje postupke koje sam uradila sam sama kriva, to sam uvek govorila, ako niste znali. Niko me nije terao, ja i dan danas snosim posledice i ne bežim od toga i ne perem se od toga kao što se neki peru – rekla je Luna.

Zatim u tom trenutku Luni je stigla poruka na mobilni telefon koju je ona naglas pročitala pred publikom.

Marko mi piše: “Volim te, volim te, volim te”, želi da mi skrene misli od ovih priča – pročitala je Luna Markove poruke, kroz osmeh.