Ana otkrila pravu istinu u vezi Kije! Osećala sam se odvratno… (VIDEO)

Kako smo mogli videti David Dragojević i Ana Korać kao bivši učesnici “Zadruge 2” su gostovali u najgledanijoj emisiji “Zadruga – Narod pita”, a gledaoci kraj malih ekrana željno iščekuju ovakvu priliku da se uključe uživo u program kako bi pitali svoje favorite sve što ih zanima.

Dakle,tako se pokrenula priča o Davidovoj mami Biljani Dragojević koja je poslednjih nekoliko meseci bila i te kako aktivna na društvenoj mreži Instagram, te je često pogrdnim rečima komentarisala sve one koji su negativno pričali o njenom sinu, što je bio i njen način da odbrani Davida dok je bio u učesnik u Zadruzi.

– Ja sam pričao sa mamom. Ona se zavoza rijalitija, ona ne može da gleda šta nešto kaže. To je ona. Ne može da se svađa sa nekim, šta dobija time? Znači, pričao sam i objašnjavao sam. Ako neko ispašta, to sam ja, jer ti odeš i spavaš, a ja sam tamo u Zadruzi zatvoren. Zamerio sam joj zbog tih stvari. Skrenuo sam joj pažnju da se ne bavi tim stvarima, nije lepo to da radi – rekao je David.

Takođe,ono što je i dalje aktuelna tema je svađa Ane i Kije Kockar, a sve zbog tvrdnje da je Koraćeva imala seks aferu sa Kijinim bivšim mužem Slobodanom Radanovićem. Voditelj Darko Tanasijević je otvoreno pitao Anu da li je pokušala da je kontaktira i razreši sve sa njom u četiri oka, a njen odgovor će iznenaditi mnoge.

Ja sam čula da je dala izjavu da neće dozvoliti da joj se javim i da za to neće imati prostora, pa sam zbog toga odustala. Ali, bile smo u kontaktu pre nego što sam ušla u Zadrugu. Ja sam rekla zbog čega se pokrenula priča, zbog spota. Iskreno, razočarala sam se u sve to i pored svega toga bilo je još milion nekih priča. Meni nikakav problem nije bio da je pozovem, ali osećala sam se odvratno kad sam videla tu izjavu – rekla je Ana.