Luna odala Anu Korać! Otkrila sve o njenoj trudnoći! Nema više dileme…(VIDEO)

Luna Đogani,pobednica druge sezone Zadruge sprema se da pokori muzičku scenu Srbije, a progovorila je o hejterima, o svemu onome što se pisalo kada je njen stan u pitanju, ali i od koje buduće koleginice je dobila vetar u leđa.

Luna je iskreno dala svima do znanja da joj hejteri neće uništiti sreću i radost koju nosi u sebi otkako je pobedila u Zadruzi, koliko god pokušavali.

– I dalje pokušavaju na sve načine da mi unište sreću. Jednostavno, neka pokušavaju. Tu su ljudi na društvenim mrežama, par zadrugara. I ovi koji me vole i ne vole, daju mi snagu. Da budem bolja – rekla je Luna.

Takođe,u javnosti se spekulisalo kako stan, koji je sačekao po izlasku iz Zadruge, nije njen, ali ona to oštro demantuje.

– Kod Marka idem ako me izbace iz stana (smeh). Idem kod Marka da pravimo ajvar i oremo njive. Ma to su gluposti, ja sam za taj stan zaradila i platila sam ga gotovinom – rekla je Luna.

Pošto se njen novi stan nalazi u blizini Aninog, ona je Koraćevu pozvala da je pita da li je istina da je u drugom stanju.

– Ja sam je zvala, pitala sam ja, ali nije. Kaže da je išla sa mojim Ilijom u kupovinu za dete neke njegove sestre – otkrila je Luna.