Anabela i dalje ne odobrava vezu s Markom,a zatim Luna uradila ovo… (FOTO)

Čini se da drama u životu Lune Đogani nikada neće prestati. Ona je imala burnu vezu sa Slobom Radanovićem, a potom i buran raskid, osudu ljudi zbog toga što je bio oženje, a ona ponovni ulazak u rijaliti, vezu sa Miljkovićem koja je takođe bila teška, raskid sa njim samo jedan dan pred finale, a potom i pomirenje nakon izlaska.

Dakle,taman kada se činilo da je sve gotovo i da će njih dvoje konačno da pronađu mir u svom životu i ljubavi, dogodilo se to da Anabla, Lunina majka, nikako ne želi da prihvati Miljkovića zbog svega što je on uradio Luni u rijalitiju.

Ona je otputovala na letovanje, a da se sa njim nije ni jednom susrela. Miljković kaže da odnos sa njom nije sjajan, ali da planira da sve izgladi kada se ona bude vratila.

Danas se oglasila Miljkovićeva majka, Nedeljka, koja kaže da je veoma razočarana u Anabelu jer nije prihvatila njenog sina.

Luna je izjavila nedavno da je Anabela ljuta na nju jer joj je po izlasku rekla da će da nastavi dalje i da preboli Marka, a samo par dana nakon toga mu je oprostila i pomirila se sa njim.

Danas je Luna na svom storiju objavila fotografiju lava koji stoji sam uz reči: “Bori se za ono u šta veruješ, pa makar stajao sam!”, a sve uz ruke skupljene za molitvu.

Da li je to Luna mislila upravo na ovu situaciju? Ostaje da vidimo.