Novi sukob Anabele i Marka! Muška sponzoruša… Neće da plaća račune!

Dakle,kako tvrdi izvor blizak porodici Đogani, odnos Anabele Atijas i Marka Miljkovića je sve gori, zbog čega su zajedno doneli odluku da kao muškarac preuzme sve obaveze i dokaže da s Lunom nije iz koristi.

Luna Đogani je već po izlasku iz rijalitija imala ozbiljnih poblema s majkom zbog odluke da ostane s Markom. Nedelja za nedeljom, netrpeljivost između Anabele i njenog dečka bila je sve gora. Anabela se žestoko protivila tome da Luna i Marko započnu zajednički život, a kada je na sve to čula da njena ćerka dečku nije postavila nijedan uslov kada je prešao kod nje da živi, potpuno je odlepila. Pošto je podrazumevala da Marko plaća račune za struju, “Infostan”, Internet i namirnice, malo je reći da je bila šokirana kada je Luni slučajno izletelo da ide do banke da poplaća sve što treba – priča izvor i otkriva da je u tom trenutku Atijasova napravila ozbiljan problem i ćerki rekla da neće da čuje za nju.

– Čim je Luna rekla da ide da plati račune, njihov razgovor se pretvorio u pakao. Anabela je urlala na Lunu i govorila da je Markova nemarnost i izostanak osećaja da treba da plaća nešto u stanu jasan pokazatelj koliko je iskorišćava. Nazivala ju je glupačom i budalom i na kraju joj je rekla da više ne želi da čuje za nju dok je s Markom. Spustila joj je slušalicu i satima nije htela da se javi. Jadna Luna ju je sve vreme zvala, ali Anabela nije popuštala – navodi izvor i objašnjava da je Đoganijeva našla način da dođe do majke i nekako je odobrovolji.

Anabelino urlanje i njeno spuštanje slušalice Luni je teško palo. Uplašila se da Anabela zaista neće želeti da čuje za nju, pošto je nedeljama pre toga njihov odnos bio u baš lošem stanju. Razgovarala je s Markom i na lep način mu objasnila da njena majka ima pravo da se ljuti i da se donekle slaže s njom. Marko je sve saslušao, namazano tvrdio da je svakako planirao da daje deo novca, a zatim su otišli da poplaćaju sve što treba. Otišli su do pošte koja im je na dvadesetak metara od zgrade, a zatim su slikali svaku uplatnicu i fotke poslali Anabeli – kaže izvor i ističe da je Lunin plan upalio.

– Nakon 20 ak minuta otkako je Luna poslala majci fotografije uplatnica, Anabela ju je pozvala i smirenim tonom objasnila da joj misli najbolje i da želi da Luna bude pored nekog ko će brinuti o njoj kako zaslužuje. Tražila je da čuje Miljkovića prvi put posle dosta vremena i to je Lunu rasplakalo. Sada je sve okej, do sledećeg puta kada će se Luna pred majkom izleteti i otkriti da u kući drži mušku sponzorušu koju mrzi da radi – zaključuje izvor.