Luna neutešna!Urlala,plakala! Pojavio se prvi vlasnik Luninog stana i tvrdi da je stan njegov!

Pobednica Zadruge 2 Luna Đogani nije mogla nepomućeno da uživa u sreći zbog useljenja u svoj stan, koji joj je njenim novcem dok je bila u “Zadruzi” kupila Anabela.

Dakle,iako je nekretnina uknjižena na Lunino ime, nekoliko nedelja po useljenju, navodno se javio pravi vlasnik i rekao da Đoanijeva mora da napusti stan jer nije njen nego njegov.

Sve je pokrenuo izvesni gospodin koji se u javnosti predstavio kao pravi vlasnik stana. On tvrdi da ima sve papire i da je on prvi kupio tu nekretninu, pa sada isteruje Lunu iz stana. On je zahtevao da se to iznese u javnost i Lunu i Anabelu pokušavao da predstavi kao prevarante koji se baškare u njegovom stanu i lažu da je zapravo njihov – otkriva izvor i dodaje…

Luna se zaprepastila kada je to čula. Počela je da plače i pitala je majku šta se dešava, da li je moguće da nije vodila računa o papirima i sve proverila. Ona se devojka, s razlogom uplašila, danas se takve stvari stalno dešavaju. Plakala je kao kiša. Jecala je i pitala Anabelu da li je moguće da joj je to uradila. Nisu mogli da je smire i objasne joj da niko ne može da je izbaci iz njene kuće. Anabela se klela da je sve čisto kao suza. Ma strašno je kako su namučili tu devojku iz pakosti. Čula sam da su joj neki dolazili i na vrata da joj kažu kako ima rok do kraja meseca da se iseli i da će joj zvati policiju. Baš su se potrudili da je psihički unište – kaže izvor blizak porodici Đogani.

Inače, stan je zaista na Lunino ime i ona je jedini vlasnik.

– Luna je kupila stan i ona je jedini vlasnik. Postoje papiri crno na belo, overeni kod notara.Ona ima jakog advokata, kojem ništa ne može da promakne – završava sagovornik.