Brutalno oplela po Luni i Anabeli! Seoska koketuša! A što se tiče Kije…

Pevačica Tamara Đurić otkrila je da o pobednici Zadruge 2 Luni Đogani ima još gore mišljenje nego nakon prve sezone rijalitija, kao i da je pevačica Kristina Kija Kockar, po njenom mišljenu, nakon Zadruge 1 nestala.

Ona nema ni malo lepo mišljenje o Đoganijevoj, ali sada poptpuno drugačije doživljava Luninu majku Anabelu Atijas.

– Nisam promenila mišljenje o Luni, naprotiv, sad imam još gore mišljenje o njoj. Zato što tako mlada devojka sa toliko koketiranja, ali ne lepo koketiranje nego kao seoska koketuša. Sa toliko malo godina, toliko vulgarnosti, primitivizma, toliko je bez stila, bez harizme. Mnogo vulgarnosti, ružnih reči, promašaja… U njenim godinama ja sam mogla da promašim smao koš ili gol. Taj rasturen brak, pa sad ta neka nova veza, pa to otvoreno pričanje o odnosima – rekla je Tamara i dodala:

– O Anabeli sam promenila mišljenje, o njoj sam imala ružno mišljenje dok smo bile na “Farmi”, a sad ne toliko. Sada mislim da je ona jedna majka koja je rano dobila dete i nije umela da ga vaspita. Za razliku od Lune, ona je makar stilizovanija fizički, a i nekako psihički ume da odglumi kulturu i nevinost, a ova mala ne zna čak ni da odglumi – objasnila je Đurićeva.

Takođe Tamari se ne dopada što pojedine devojke, među njima i Đoganijeva, nakon rijalitija uplove u muzičke vode.

Ona ni o Kiji nema lepo mišljenje, pa je kao i po Luni, oplela po Kockarevoj.

– Ona još uvek aktuelna? Ja sam mislila da je ona još od Zaduge 2 nestala. Njene izjave niti čitam, niti komentarišem, niti čujem. Do mog uha stižu samo lepe stvari, ali ono moj mozak ne reaguje kao objekat. Niti čujem to mjaukanje, cijukanje, pretvaranje, foliranje… ignorišem. Te civile ignorišem potpuno – zaključila je Đurićeva.