Isplivala prepiska Marka! Hapšenje! Poneo nedozvoljene supstance u Egipat! (FOTO)

Danas su Luna Đogani i Marko Miljković otputovali na dugo najavljivano letovanje u Egipat. Oni su se spremili i javili sa aerodroma danas dok su čekali svoj let.

Dakle,iako se ovih dana spekulisalo da je njihova veza u krizi zbog toga što Lunina majka navodno ne odobrava ovu vezu, oni su to danas porekli svojim odlaskom na zajedničko letovanje.

Međutim, ono što je danas uzdrmalo ljude na društvenim mrežama je prepiska Marka Miljkovića koja je isplivala, a u kojoj on navodno traži da kupi nedozvoljene supstance. U prepisci se vidi da Marko kaže navodnom dobavljaču, da ne može da nađe to što mu je potrebno u bloku.

Pored objave je neko ostavio sarkastični komentar fanovima Lune i Marka da nastave da im šalju stvari i novac, kako bi imali da troše za ove potrebe-

– Luljeta i Marko bele crte prave, a fanovi se baš potrudili da im obezbede da mogu da uživaju i u jednu tačku na plafonu da gledaju. Izbačena prepiska i video zapis u kojoj Miško belo traži – piše u komentaru.

Da li su oni zaista sa sobom poneli nedozvoljene supstance u Egipat i da li je ova prepiska legitimna? Ostaje da vidimo.