Iako su tvrdile da su u dobrim odnosima s Ljubinom drugom kćerkom sada isplivala istina!

Kako smo mogli videti,Ljuba Pantović je sinoć gostovala u emisiji Narod pita”. Ona se u toku rijalitija pomirila sa svojom kćerkom Aleksandrom, a i nakon Zadruge su ostale u jako dobrim odnosima i Ljuba to ističe kao svoju najveću pobedu u ovom rijalitiju.

Dakle,ona je nakon ovog rijalitija, pružila kćerki Aleksandri veliku podršku u novoj vezi sa biznismenom za koga se sada priča i da je verio Aleksandru.

Po Aleksandrinom Instagram profilu se vidi da uživa u novoj ljubavi i da je Ljuba vrlo često tu sa njom. Sada su veoma srećna porodica iako su se do pre nekoliko meseci u rijalitiju častile uvredama i raznim optužbama.

Takođe ono što smo mi zapazili, a što se ne ukalpa u sliku srećne porodice je da nigde nema Aleksandrine sestre,a Ljubine druge kćerke Gorane. One je čak i ne pominju.

Kada je jedna gledateljka pitala Ljubu za Goranu sinoć, ona je odgovorila da je sa njom u dobrim odnosima, što nije zvučalo ubedljivo.

Aleksandra je čak pri izlasku iz rijaltija priznala da se nije čula sa rođenom sestrom, što se nikako ne uklapa u sliku brižne i devojke koja drži do ljudi koji su deo njene porodice, a ni uz ulogu žrtve koja joj je u rijalitiju pripisana.

Mnogi bi želeli da lepe dane svog života i dobre vesti podele sa članovima svoje porodice, ali izgleda ne i Aleksandra.