Čovek iz produkcije otkrio sve o Zadruzi 3 ! Evo šta nas očekuje! (VIDEO)

Kako doznajemo,Lepi Mića je plasirao novu pesmu “Ako treba”, pa je krenuo sa njenom promocijom.

Nova pesma “Ako treba” izašla je iz produkcijske fabrike Dejana Kostića, to je jedan genijalac. On je jedan od najboljih pevača i kompozitora. Tekst je uradio Milan Kojćirovć, on je majstor svog zanata, tako da su ova dva momka uradili ovu priču. Pesma je, po meni, moderni pop-folk, ima dobru priču, ući će u uši naših dragih slušalaca i nadam se da će obeležiti ovu godinu – rekao je Mića.

Dakle,s obzirom na to da je u toku svog učešća u rijaliti programu “Zadruga” izjavio više puta da će nakon izlaska iz Bele kuće snimiti novu pesmu, sada je otkrio da li mu je neko od bivših cimera čestitao na tome.

Pa nemam ja baš neki kontakt sa “mojim dragim kolegama zadrugarima”, oni su mladi, ovo je njihov život, oni žive u tim oblacima, popularnost, pesme, spotovi, putovanja, novine, televizija… To je njihova priča, oni se bore za svaki metar medijskog prostora, ja to poštujem. Međutim, meni to nije potrebno, ja sam čovek u godinama, ja iza sebe imam iskustva, ime i prezime, a ova pesma je čisto da ponudim ljudima koji me vole i to je cela priča – kaže on.

Takođe,poznato je da su Marko Miljković i Lepi Mića bili u čestom i žestokom sukobu. Čak su zajedno u emisiji napravili skandal kada su se posvađali, pa ga je Marko gađao flašicom vode, te je emisija odmah prekinuta. Sada je Mića otkrio da li su se strasti malo stišale.

Ja sam davno stavio tačku na to, međutim, taj dečko misli da je bitan, ali nebitan je. On je jedna obična budaletina, tada je pobegao iz studija, sad je pobegao iz zemlje, čak je i kontinent promenio… Neka radi šta hoće, neka je živ i zdrav, nebitne su mi njegove priče. Meni ko se jednom zameri, ja to ne opraštam, vraćam dva puta. Nikog ne diram prvi i nemam nikakav problem, ako neko želi da me isprovocira, da lažima misli mene da ponizi, tada vraćam žestoko i udaram gde boli, ali ovako prvi nikog ne diram – iskren je Mića.

Mnogi su Lepog Miću nazivali čovekom produkcije, s obzirom na to da je već godinama po rijalitijima ružičaste televizije. Sada je otkrio da li možemo da ga očekujemo i u trećoj sezoni Zadruge i kakva će biti naredna sezona.

Ja ću da uđem u “Zadrugu 3”. Voleo ili ne voleo “Zadruga” je deo mene, ja sam deo “Zadruge”, to bez mene ide vrlo teško. Uz dužno poštovanje svih zadrugara, ovo će biti teška godina, biće tu borba za prestiž, za dokazivanje. Ali ovde niko nije teran da uđe, ovde su svi ušli dobrovoljno, tako da kuknjave nema. Gospodo draga, pristali ste da vam život bude javno na tacni, trpite kritike, trpite neke stvari koje privatno ne biste želeli. Isto tako, uživajte u lovorikama uspeha i popularnosti. Nosite svoj krst na leđima, da li je to dobro ili loše, to pripada vama, tako da morate se sa tim nositi. Biće žestoko, udarno, gledano, bolesno, kvalitetno – završava Lepi Mića.