Policija reagovala! Siniša napao Miljanu i Željka! Naneo joj povrede!

Bivša učesnica Zadruge Miljana Kulić navodno je prijavila oca Sinišu Kulića policiji i optužila ga za psihičko maltretiranje i zlostavljanje nje i njenog sina Željka Kulića, a zadrugarka kaže da to nije prvi put.

Ona je navodno u izveštaju navela da se 7. 8. u 18.10 vraćala kući sa sinom i dadiljom Klarom i da ju je Siniša napao.

– Ja sam sa dadiljom Klarom i sinom Željkom oko 17.15 otišla da ispratimo mamu do pumpe jer je mama otišla autobusom na more. Kada smo se vratile kući oko 18.10, Siniša je otvorio prozor, počeo je meni nešto da viče, ali ga nisam čula šta tačno. Kasnije sam čula da me je vređao rečima: ” Stoko, nesposobna si, luda si, ceo svet zna da si luda.” Dok sam držala dete u rukama, Siniša me je više puta pljunuo kroz prozor, onda je krenuo da viče i na Klaru, pitao je šta će ona tu. Klara je od mene uzela dete jer sam se mnogo uznemirila i otišla sam iza kuće da telefonom pozovem mamu da obavesti policiju – navela je Miljana.

Dok je Klara sedela se detetom na klupi, on joj je prišao, počeo je da viče pred detetom i pomerao je klupu na kojoj je sedela sa bebom. Dete se od plakanja zacenilo, prebledelo je. Onda sam ja počela da zovem taksi jer sam bila u rastrojstvu. Siniša je oteo dete Klari iz ruku, a dete je i dalje vrištalo. Nakon toga je Siniša sa detetom jurio Klaru kako bi je izbacio iz dvorišta. U jednom momentu, dok sam čekala taksi, krenuo za nama i počeo je da viče. Dete je sve vreme plakalo. Napominjem, prilikom izlaska na kapiju Siniša me je uhvatio rukom u predelu desne ruke i od toga sam dobila modricu – stoji u Miljaninoj izjavi.

Takođe,Miljana je otkrila da je ona renovirala porodični dom i da joj je krivo što je otac uopšte ne poštuje i bukvalno je tera iz sopstvene kuće, u koju je uložila sav novac.

– Ja živim u Nišu u porodičnom domu sa Sinišom, majkom Marijom, sestrama Tijanom i Anom i sinom Željkom. Kuću sam pre godinu dana iz temelja lično ja renovirala, uložila sam oko 150.000 evra u kuću, za šta imam i račune, a sada preživljavam haos u njoj”, rekla je ona, a Siniša je demantovao ćerkine optužbe:

– Ne želim da pričam o tome. Ne razmišljam o tome uopšte. Niti me zanima niti mi interesuje više šta Miljana radi – rekao je on.