Tomović se oglasio i izneo mišljenje o Kiji! Ona je moj tip !

Po pitanju davanja izjava i javnog iznošenja svojih mišljenja i stavova,Vladimir Tomović je tako sve zbunio svojim priznanjem da mu se dopada Kija Kockar. On je dao detaljan opis šta je to što mu se kod prošlogodišnje pobednice “Zadruge” dopada.

Tomović je pričao o tome koju zadrugarku bi hipotetički oženio. Bivšem zadrugaru ponuđene su tri opcije – Kija Kockar, Sanja Stanković i Ana Korać. Vladimir je bez dileme odabrao bivšu ženu Slobe Radanovića.

– Kristinu Kockar ne poznajem, ali je devojka na mestu. Sanja Stanković nema lepo mišljenje o meni iako me ne poznaje. Fizički je najviše moj tip Kija jer nema plastičnih operacija, ove dve imaju puno plastičnih operacija, ja to ne volim. Jeste da sam ja u “Zadruzi” napravio manji izlet sa nekom koja je ne daj Bože sva od plastike. Ima 1 odsto ljudi koji je u zabludi kakva je Stanija, ona je katastrofa koja hoda. Ja je ne bih ni štapom takao – rekao je kroz smeh Vladimir, koji očigledno o svojoj bivšoj, Staniji Dobrojević, ne može, a da ne progovori.

Hvala što nas pratite. Ostanite i dalje uz nas. Uskoro vam donosimo najnovije vesti.