Ne blamiraj se! Oglasila se Kija i uzvratila Luni na prozivke! (FOTO)

Dakle,nakon navodne poruke Lune Đogani njenim fanovima, u kojoj ona brutalno odgovara na vest da je Nadežda pretučena, rečima da joj nije žao, te da “ništa nije slučajno”, došli smo do prepiske Lune i Nadežde u kojoj je Đoganijeva pevačici poručila da nema ništa sa tim.

Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte. Ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona mene pljuje, možda je to karma”, navodno je napisala Luna.

Luna je zatim odmah poručila da to nije istina i da joj neko smešta i montira takve poruke, da bi potom i samoj Nadeždi poslala poruku.

– Namestili su prepiske Kijini fanovi, kako sam podržala to što ti se desilo. Hoću da znaš da nemam veze sa tim. Znaš i sama kakvo mišljenje imam o nasilju i kroz šta sam ja prošla. Žao mi je mnogo što ti se to desilo, iako sam čula da jesi nešto pričala o meni, to nema veze sa ovim što ti se desilo – napisala joj je Luna.

Nakon Luninog demantovanja da je rekla da joj nije žao Nadežde, te nakon što je napisala da je iznenađuje što je Kristina poverovala u to, Kija se oglasila i poručila joj:

– Nemoj stavljati mene u usta, ni moje fanove, jer su tvoji stavili prepisku. Ne blamiraj se. Pozdrav.