Luna žestoko odbrusila Kiji! I ti si bila žrtva tako da… Uznemirena nastavlja sukob! (FOTO)

Kako smo mogli videti,bivšu zadrugarku Nadeždu Biljić je pretukao dečko Toma Panića, kojeg je nako toga privela policija, a Biljićeva je završila u Urgentnom centru.

Dakle,mnogi su odmah osudili nasilno ponašanje, a onda se pojavila lažna izjava Lune Đogani koja je navodno u prepisci sa nekim rekla da joj nije nimalo žao što je dobila batine.

Nakon ovih reči odmah se oglasila blogerkina suparnica Kija Kockar, te je ošto osudila Lunine reči koje su preplavile društvene mreže.

Međutim, odmah nakon toga, pobednica “Zadruge 2” je na svom Instagram profilu objavila da je to bila lažna prepiska i da oštro osuđuje nasilje nad ženama, a Kristini je odbrusila…

Za mene nasilje nije marketing, nego kazneno delo. U skladu s tim poslednja izjava na ovu temu. Svi znaju koliko sam isticala da sam protiv nasilja. Prepiska je lažirana, a i golim okom se to vidi. Nadežda je meni uvek bila draga iako se nekad više slažemo, a nekad manje, ja se saosećam sa njom i mnogo mi je žao – napisala je Luna i dodala:

Što se tiče Kristine, mnogo me iznenađuje da osoba koja je i sama, kako ona tvrdi, često bila žrtva lažiranja (setimo se tvitova i njene prepiske sa Instagrama gde nagovara ljude da sabotiraju moju pobedu) spremna na ovako nešto. Mnogo mi je žao i jako sam uznemirena da su Kristina i slični spremni da se koriste ovako ozbiljnim i osetljivim stvarima u svrhu marketinga. Da li je to vredno par naslova? Ja na to zaista nisam spremna i zato neću da komentarišem njene i sličnih njoj izjave nego samo da poželim Nadeždi brz oporavak – objasnila je Đoganijeva.