Luna brutalno poručila Slobi…! A zatim pomenula i Kiju… (VIDEO)

Luna Đogani pobednica druge sezone rijaliti programa “Zadruga”,sinoć je bila gost kod Milana Miloševića u studiju i odgovarala na mnogobrojna pitanja koja su zanimala čitavu javnost.

Povod njenog dolaska u Šimanovce je promocija prve pesme “Deveti krug”. Njen prvenac broji milionske preglede na Jutjubu i u “trendingu” je u svim zemljama u regionu. Neki su je prozivali da to nije njen glas i da je pesma bezveze, međutim, veći deo publike je oduševljen kako zvuči Luna u ulozi pevačice.

Dakle,voditelj je otkrio novopečenoj pevačici da joj je njen bivši dečko Sloba Radanović čestitao na uspehu, ali da nije želeo da komentariše pesmu, jer kaže da je nije čuo.

Luna se iznenadila i poručila sledeće:

– Ja mislim da je čuo, ali stvarno me ne zanima. Ja svačiji uspeh ispratim i pohvalim – rekla je Luna.

Zatim se osvrnula na uspeh njene suparnice Kristine Kije Kockar, i prokomentarisala ko je uspešniji u muzičkom svetu Kija ili Sloba.

– Ja nisam kompetentna da o tome pričam. Nekako sam sve prevazišla. Ne gledam ih kao konkurenciju, ne gledam nikoga. Fokusiram se samo na sebe. Ja ne gledam ovaj posao kao takmičenje. Ne želim da osporavam ničiji uspeh. Ja nemam vremena to da gledam. Ne treba nikoga da ponižavamo i osuđujemo to što neko radi. Ja nikome na svetu ne želim loše i isto tako očekujem da meni ljudi žele dobro – objasnila je Đoganijeva.