Luna otkrila detalje susreta sa Slobom! Otrčao koliko ga noge nose… (VIDEO)

Luna Đogani,pobednica druge sezone rijaliti programa “Zadruga”, sinoć je bila gost kod Milana Miloševića u studiju i odgovarala na mnogobrojna pitanja koja su zanimala čitavu javnost.

Dakle,mediji su brujali o susretu u Lune Đogani i Marka Miljkovića u bioskopu sa njenim bivšim dečkom Slobom Radanovićem. Novopečena pevačica je prokomentarisala ovu situaciju.

– To je bilo kao u nekoj španskoj seriji situacija. Ne znam šta više treba da se desi. To je bilo u tržnom centru, poslednja projekcija tog filma. Ja sam otišla sa Ilijom i Markom, to je bila poslednja projekcija, kada nema nigde nikoga. Ušli smo u salu, sala je bila prazna, možda je bilo petoro ljudi. Počela sam da jedem kokice i meni Ilija kaže: “Je l’ ti poznat ovaj dečko?”, a devojka iza mene: “Slobo, kupi mi sok”. Ja se okrenem ka njoj, pogledam u njega. On je zastao, pogledao u nju i samo otrčao niz stepenice – rekla je Luna, pa potom dodala:

On ima svoju verziju, ja imam svoju istinitu. On je sišao niz stepenice. Meni je bilo smešno. Od toliko sala, filmova, dana, da smo se baš našli na tom mestu. Marko, ja i on i njegova nova devojka. Nakon toga se on vratio, posle filma svako svojoj kući. Marko i ja smo se smejali. Oni su bili iza nas. Horor film u sali – otkrila je Luna, pa ispričala da li i dalje čuva prepiske sa Slobom.

Imam novi telefon, nemam ništa više. A ni ne treba mi. Šta će mi to? Da hoću nešto da gledam, imam Jutjub. Kupila sam novi telefon, sve je novo – rekla je Luna.