Najbrutalnije isprozivala Lunu,a potom otkrila njene laži… (FOTO)

Pobednica Zadruge Luna Đogani je gostovala u emisiji “Narod pita” i tom prilikom je otkrila šta misli o bivšim cimerima iz Bele kuće. Dok je boravila u Imaginarijumu bila je nerazdvojna sa Zerinom Hećo, a potom je otkrila kakvo je sada njeno mišljenje o drugarici.

– Zerina je u sredini nekoj, bile smo u kontaktu kada sam izašla, javila mi se i samo sam odjednom videla da me je otpratila. Toliko o njoj. Nije mi žao ni zbog čega, svi koji su ostali u mom životu su ostali sa nekim razlogom – rekla je Luna.

Dakle,sada se i Zerina oglasila na svom Instagram profilu povodom ove Lunine izjave.

– Zbog sinoćne izjave, koju sam naime danas čula, da je Luna odpraćena od strane mene, mogu da kažem odnosno napišem sledeće: Luna je po izlasku iz rijalitija dobila podršku, odnosno čestitku od mene, gde smo se na kratko i čule i dogovorile usputno viđanje koje nismo realizovale. Po izlasku pesme “Skote” Luna je objavila javnu podršku meni u vidu storija, koji je par minuta nakon izbrisala, pa je opet vratila dan nakon. Nakon emisije “Narod pita” Luna je blokirala mene. Iz tog razloga mi nije jasna laž koju je izrekla u istoj emisiji sinoć. Čemu to? Koji je povod? Podsećam da nisam sedela sa Zadrugarima, a pogotovo se slikala sa nekim ko mi je u više navrata pre par meseci u tom istom rijalitiju psovao majku i nazivao me pogrdnim imenima. Ali dosta o licemerstvu i dvoličnosti ljudi, ako se to može nazvati “ljudima” – napisala je Zerina na svom Instagram profilu.