David sprema iznenađenje za Anu! Otkriveni detalji! Veridba na moru… (VIDEO)

Dakle,završena je druga sezona rijaliti programa “Zadruga”, a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja šire javnosti. Juče se kao gost u Šimanovcima u emisiji “Narod pita” našao Lazar Jeremić.

On je obeležio je prethodnu sezonu svojim druženjem sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem. Sada je rešio da progovori o njihovom odnosu van rijalitija. Na početku emisije otkrio je da može da vrati, da li bi nešto promenio.

– Promenio bih sve, ne sve ali mnogo toga. U prijateljstvu ne bih, možda neke stvari, a u ljubavi bi i te kako promenio. Obratio bih više pažnje na sebe. Što više gledate sebe bolje ćete proći, bolje je za vas – rekao je Jeremić.

Zatim se osvrnuo na njegovo druženje sa Anom i Davidom i da li je intenzivno kao što je bilo u Beloj kući.

– Mi se i danas čujemo, u poslednje vreme baš često. Oni su jutros stigli na more, uživaju u ljubavi. Nisu u Crnoj Gori. Viđamo se, ali definitivno nije kao u “Zadruzi”. Posvetili smo se svojim obavezama. U poslednje vreme smo jesmo često čuli, trebalo je zajedno i da idemo na more – rekao je Jeremić, a onda otkrio zašto ipak nisu zajedno otišli na more.

– Oni nisu znali gde će, imali su mnogo poziva da reklamiraju agencije. Oni su odlučili da sami odaberu. Ja sam nešto počeo da radim i nisam se uklopio u taj njihov termin. Oni su otišli, a ja ću možda da im se priključim. Oni će da se jave za par dana jer David sprema jedno veliko iznenađenje Ani – otkrio je Jeremić, a da li će David veriti svoju devojku ili je u pitanju nešto drugo Lazar nije želeo da otkriva.