U Zadrugu 3 ulazi vanbračni sin Šabana Šaulića,a ono što će nam otkriti…

Kako doznajemo,Robert Omaljev,vanbračni sin preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića , kao i njegov brat Hasan Dudić ući će u rijaliti Zadruga.

Šabanov naslednik za ko ga su mnogi čuli putem medija tek posle sahrane slavnog pevača izneće šokantne detalje o svom životu, ali i o tome zbog čega nikada nije bio prihvaćen od strane pevačeve supruge Gordane Šaulić, sa kojom je odavno u lošim odnosima. Publika će moći bolje da se upozna i sa time kako danas živi Hasan, koji sa primanjima od samo 12.000 dinara uspeva da pregura ceo mesec, kao i zbog čega do danas živi kao podstanar.

Dakle, Robert je za novine u više navrata govorio o tome kakav je odnos imao sa Šabanom dok je bio živ, pa je nekoliko puta iskreno govorio o tome da nikada nije bio rado viđen gost u njegovom domu jer ga Saulićeva supruga Gordana nikada nije volela. Smrt oca je Robertu teško pala, a on sada živi još teže otkako Šabana nema. Njegova finansijska situacija nije nimalo dobra, pa Robert jedva sklapa kraj sa krajem. Iako je rešio da se povuče i da više u javnosti ne govoriništa o Šaulićima, posle razgovora sa Hasanom, sa kojim se često čuje, Robert je prihvatio da uđe u novu sezonu rijalitija. Shvatio je da bi mu novac dobro došao, a pored toga, ima priliku da otkrije sve detalje o svom životu – rekao je sagovornik, koji je insistirao na tome da ostane anoniman.

Takođe,Dudić je sve potvrdio i otkrio do sada nepoznate detalje.

– Tačno je da sam pregovarao sa Pinkom da udem u “Zadrugu 3”. Nisam svoju kožu prodao nimalo jeftino, pa će moj ulazak debelo da ih košta. Potpisao sam ugovor i mogu već sad slobodno da mnogima neće biti dobro kada ja otvorim usta. Zajedno sa mnom ući će i Robert, koji se u početku nećkao, ali je kasnije pristao da uđe u rijaliti jer mu je novac preko potreban. Objasnio sam mu da ima priliku da sve ispriča, a da pored toga zaradi novac. Njega svakako neće moći niko da pipne! Niko prstom u njega neće smeti da upire dok sam ja tu – rekao je Hasan.

– Saznat će javnost nešto i o tome kako ja danas živim. Nemam svoj zakonski krov nad glavom, već sam dugo podstanar, a nekad preživljavam sa 12.000 mesečno, pa vi vidite kako je to – dodao je Hasan.