Komšije progovorile o Luni! Prevrću očima…A o svađama sa Markom…

Luna Đogani,pobednica “Zadruge 2”, po izlasku iz rijalitija uselila se u novi stan na Novom Beogradu, a sada su susedi otkrili kakva je ona kao komšinica.

Prvi komentar imali su iz frizerskog salona koji drži njen prijatelj Ilija Pečenica, međutim kako on nije bio tu, komentar je dala njegova saradnica.

– Luna je naš redovan gost. Dolazi kod mene bar jednom mesečno na sređivanje noktiju. Radim joj klasične stvari, pedikir i “frenč”. Strpljiva je, ljubazna i fina. Pozitivna je veoma, uvek nasmejana i dobro raspoložena. Dolazi i sa majkom Anabelom, ali i sa dečkom Markom Miljkovićem. Uvek ostavi bakšiš – priča Ivona, koja je potom otkrila kakav odnos ima Đoganijeva sa momkom van kamera.

Ne znam šta se piše po novinama, ali njih dvoje deluju skladno i srećno. Stalno sede ispred salona, lepo se druže i vlada super energija među njima – ispričala je kozmetičarka.

Takođe radnica iz poslastičarnice u blizini, rekla je nešto slično.

Ne znam šta se piše po novinama, ali njih dvoje deluju skladno i srećno. Stalno sede ispred salona, lepo se druže i vlada super energija među njima – ispričala je kozmetičarka.

– Luna je moj čest posetilac. Stalno sede ona i Marko tu ispred salona, pa svrate i do mene. Kupuju kolače i kafu, a najviše sladoled. Fini su, ljubazni i ponašaju se kao sav običan svet – priznala je radnica poslastičarnice.

Komšinica iz njene zgrade imala je pak malo drugačije reči o blogerki.

Viđam je često kako šeta psa. Uvek bude u nekom opuštenom izdanju, nesređena kosa, trenerka, bez šminke. Mada ona ni u rijalitiju nije bila nešto uredna. Izgleda bez veze, iskreno. Meni ona nešto i ne smeta, ali primećujem da druge komšije nisu zadovoljne što se ona ovde doselila. Kad god prođe, prevrću očima – rekla je jedna komšinica.