Oglasio se Filip Mijatov,pokazao svoje bogatstvo,a zatim poručio… (FOTO)

Digla se velika prašina oko izvesnog Filipa Mijatova kada se otkrilo da je bio u vezi sa rijaliti učesnicom “Anom Korać”, iako je ona uvek poricala.

Filip je objavljivao razne njihove slike i snimke i na taj način je demantovao, sve dok se priča nije malo stišala. Ipak, druge teme su u međuvremenu iskočile, a tiču se Filipovih poslova u Londonu gde i živi, kao i njegovog materijalnog stanja.

Dakle,mnogi mu nisu verovali da se on zaista legalno bavi nekim poslom u Engleskoj, pa je rešio sve tzv. hejtere da razuveri.

– Evo za sve hejtere link. Jer sam tako u mogućnosti – napisao je Filip na svom Instagramu i ostavio link ka sajtu na kome se vidi koje firme zapravo ima u Londonu , od čega je po svemu sudeći samo jedna zapravo aktivna.

Kada budete imali pet firmi u Velikoj Britaniji i bili vlasnik kuće od milion funti, e tada ću vaše kritike uzimati za ozbiljno – napisao je Filip i dodao:

– Dok ne steknete sve to, čitajte vesti o meni i gledajte me u rijalitiju i komentarišite “seljak” itd. Ja kad nešto radim, radim iz ljubavi i idem do kraja – zavšio je Mijatov, objavivši još i svoju sliku sa dva pasoša.

Evo kako je to izgledalo: