Nakon Slobinog komentara,Kija mu ubrzo uputila prozivku! Ne vrti se svet oko Slobe!

Objava pevačice Kristine Kije Kockar doslovno je zapalila sve društvene mreže, kao što to obično biva! Naime, fotografija na kojoj je u zagrljaju muškarca čiji identitet nije predstavila javnosti podigla je ogromnu prašinu, a kao da to nije bilo dovoljno, usledile su glasine da je možda reč baš o njenom bivšem suprugu, Pinkovoj zvezdi Slobi Radanoviću.

Dakle,povod za spekulacije fanova na Instagramu bila je Slobina fotka, na kojoj ima brojanice skoro identične onima koje krase ruku zagonetnog muškarca u čijem je zagrljaju završila Kija. Mnogi su pomislili da je došlo do pomirenja bivših supružnika, međutim, kako kaže Sloba, to ipak nije istina.

– Nisam ja tip koji grli Kiju. Stvarno ne znam ko je to – priznao je Radanović, a svoj komentar na aktuelnu temu uzvratila je i pobednica prve “Zadruge” i popularna pevačica.

– To je moj najbolji drug iz srednje škole koji me je zagrlio oko vrata. Ne vrti se svet oko Bobe. Neka njegov PR tim prestane da provlači Bobino ime uz moje i neka se pozabavi njegovim pesmama – bila je Kija, kao i uvek, bez dlake na jeziku.

Kija je svima jasno stavila do znanja da joj bivši partner nije predmet interesovanja, te da joj ne prija dovođenje u isti kontekst sa njim, a iskoristila je i priliku, reći će mnogi, da ga ovim putem žestoko prozove. Kako li će Sloba reagovati na ovu njenu izjavu, ostaje da saznamo.