Najbrutalnije oplela po Luni! Luna Đogani uopšte nije… A zatim teške optužbe!

Sinoć smo mogli gledati otvaranje treće sezone rijalitija Zadruga, a novinari su bili u Šimanovcima gde su svi učesnici biti predstavljeni publici, nakon čega je rijaliti zvanično i počeo.

Miljana i Marija Kulić su se već posvađale u bekstejdžu jer Miljana ne sluša Marijine savete, a kada su ušle u studijo kod Dušice, Marija je rekla da je za nju bio veliki šok kada je čula da se pomirila sa Zolom.

– Nisam mogla da verujem, sve su mi lađe potonule, a nisam govorila tri dana – rekla je Marija, a onda se uključila i Miljana.

– Ja sam toliko lepa uživo, a kamera me izobliči. Neke devojke nisu lepe, a na televiziji izgledaju vrhunski, kao recimo. Luna Đogani koje nije lepa uopšte – rekla je Miljana.

Takođe,osvrnula se na vezu sa Zolom.

– Odnela sam mu njegove stvari i onda kada sam već otišla ostala sam četiri dana sa njim, bilo nam je lepo, ali sada sam u rijalitiju, videćemo, biće šta bude, šta nam je suđeno – rekla je Miljana.

Miljana je rekal i da je Saška Karan razočarala.

– Čula sam da je bacala hranu, to je strašno. I to što devojke vređa zbog toga kako se oblače, mora da je ona to bila u mladosti, pa može sada da prepozna – rekla je Miljana.