Prikazano kako je Mijatov pobegao!Lomio sve po kući,a sada priznao…Evo šta sprema Ani…

Nakon što je počela treća sezona “Zadruge” velika drama se već zakuvala u Šimanovcima. Iz igre je diskvalifikovan Filip Mijatov koji je pobegao sa imanja i to preko seoskog dela gde je smeštena farma.

Mijatov će zbog bega morati da plati 50.000 evra produkciji. Razlog njegovog odlaska bila je svađa sa Vladimirom Tomovićem. Kako nije mogao verbalno da se izbori sa njim, Mijatov je počeo da baca stvari po kući, nakon čega je završio u zatvoru, a potom pobegao.

Po odlasku iz Šimanovaca, on je dao izjavu i otkrio zašto je zapravo napustio rijaliti.

– Jednostavno, nisam mogao tamo da se borim sa svima njima, tamo je veliki pritisak, a za sve je kriva ona Ana Korać, koja se potrudila da me narod džabe zamrzi – kaže biznismen i dodaje da za Koraćku sprema osvetu, ali i objašnjava šta ga je u rijalitiju za ova dva dana toliko dotuklo.

Ana nije svesna šta joj se sprema, ima da kuka samo tako. Ali o tome će se tek pisati. Inače, svađa sa Dalilom i Dejanom me je dokrajčila. Svu energiju sam potrošio na svađe sa Vladimirom Tomovićem i njima. Niko normalan ne može da izdržu onu torturu – kaže Filip, a što se tiče kazne, rekao je da će produkciji sve platiti.

Platiću produkciji sve što treba., spasao sam se da ne poludim. Bane Čolak i Miljana Kulić su me ismevali, alo, bre, ma to je katastrofa, nisam mogao da trpim. Mislio sam da se sviđam Miljani, da želi nešto sa mnom, kad ona drugom sa strane namiguje, to nisam mogao da podnesem. Stefan Karić glumi šmekera samo kada ima pomoć prijatelja, jedan na jedan nije smeo da priđe. Da sam ostao tamo, završio bih na psihijatriji. Izgubio sam se – priznao je on.