Unela mu se u facu! Odmah doletelo obezbeđenje! Zabole me za ugovor… (VIDEO)

U toku dana je došlo do žestokog sukoba između Miljane Kulić i Dražena Bakića i tom prilikom pale su tešeke uvrede sa obe strane. Nakon emisije “Sedi dole”, Dražen je želeo da reši nesporazum te je prišao Miljani i Mariji Kulić kako bi porazgovarali, ali ovo je samo pogoršalo situaciju.

– Ja sam rekla “Ispod mire trista vire”, ko bi rekao za ovakog decka. Na to si ti krenuo da me vređaš – rekla je Miljana.

– Ti nemoj da se družiš onda sa njim. Ti si meni rekla da je on tebe vređao, a nisi mi rekla šta si ti njemu rekla – savetovala je Marija svoju ćerku.

– Ja sam te pitala koliko te plaćaju žene od 60 godina – ponavljala je Kulićeva.

;

– Upoznaću te sa nekim mojim devojkama. Da mi nisi mila ja bih okrenuo glavu i rekao baš me briga – rekao je Dražen.

Ja ne smem da kažem istinu? Ja samo iznosim mišljenje o svakome. Nisam te izvređala, rekla sam samo da si muška prostitutka – ponovo je rekla Miljana.

– Nisi samo to, izvređala si me i na račun izgleda.

– Ja sam iz jedne ljubavi dobila sina, a drugi put sam vodila ljubav sa nekim sa kim sam bila osam meseci ovde i sa kojim ću biti opet, ako bude sve kako treba – navela je Kulićeva.

– Svaka čast na izboru, baš ti je fin taj momak – rekao je Dražen.

Zatim su krenuli da se unose jedno drugom u lice i svađa je kulminirala.

– Nemoj da dolazi do konflikta, jednog će izbaciti – rekao je Dražen.

– Što pretiš da ćeš da me udariš? Ajde udari me! Zašto mi pretiš? Budeš li me prstom pipnuo, u mom ugovoru je tako, ne unosi mi se, sa mnom možeš na metar da pričaš – upozorila ga je Miljana.

– Zabole me za ugovor. Tako reci produkciji, da mene zabole i za tebe i za ugovor ako se posvađamo. Ja tebe ne diram. Gurni me i udariću te. Kunem ti se. Takni me i udariću te – uzvratio je Dražen.

Potom se pojavilo i obezbeđenje pa su se primirili.