Anabela alarmirala nadležne organe a zatim nestala sa mesta događaja! Kada su izašli na teren nje nije bilo…

Prošle nedelje pevačica Anabela Atijas alarmirala je policiju tvrdeći das je nju i njenu najmlađu ćerku Blankicu na ulici iznenada napao pas. Naime, na kraju se ipak ispostavilo da je pevačica digla paniku zato što je jedan labrador zalajao na njih dok su mirno prolazile, ali do konkretnog incidenta na kraju nije ni došlo. Ova situacija dogodila se 10. septembra oko 20:30 u Skojevskom naselju u Beogradu, a ANabela je pozvala policiju na broj 192 i prijavila da je pas napao nju i ćerku.

– Ona je pozvala policiju kada je jednog poslepodneva sa najmlađom ćerkicom šetala gradom, i kada je došlo do iznenadnog susreta sa nepoznatom devojčicom, čiji je pas odjednom počeo da laje. Anabela se uspaničila bez ikakvog razloga, pa je navodno počela da viče na nepoznatu devojčicu govoreći joj da skloni odmah svog ljubimca. Ona je pevačici pokušala da objasni da nema razloga da se plaši jer je pas čvrsto vezan uzicom. Objasnila joj je da, bez obzira na to što izgleda kao da će da je napadne, njen pas samo laje na druge pse. Atijasova je odmah objasnila da nema nameru da se sa njom raspravljapa je rekla da će odmah da pozove policiju – otkriva sagovornik , vlasnik jednog lokala ispred kog se čitava drama odigrala.

Dakle kako doznajemo, Anabela je navodno izgubila strpljenje, nervozna iz nepoznatih razloga, pa je odmah pozvala policiju navodeći da je nju i njenu ćerku napao besan pas.

– Pozvala je policiju i objasnila da je besan pas van kontroole i da u svakom trenutku može nekoga da ujede i zada ozbiljne rane. Rekla je da ga često viđa po kraju, pa je tom prilikom zamolila organe reda da što pre izađu na lice mesta kako životinja ne bi pobegla, a vlasnica ništa ne radi kako bi je obuzdala. Samo je preuveličala situaciju, pa je posle obraćanja devojčici čiji je pas bio nastavila svojim putem iako je policija kasnije došla – rekao je izvor.

Iz policije su pitali pevačicu da li je potrebno da pošalju Hitnu pomoć, ali je ona odgovorila da ne treba jer niko nije povređen. Patrola je odmah odjurila na lice mesta, ali uzalud, jer nje tamo naravno nije bilo.