Evo koliku cifru Ana traži od Mitrovića za ulazak u Zadrugu 3! Kada je video cifru imao samo jedan odgovor…

Ana Korać ,bivša zadrugarka svim silama se trudi da se vrati u Zadrugu, međutim, čelnici televizije “Pink” su morali nekoliko puta da je odbiju zbog nerealnih zateva koje je postavila.

Dakle,kako pišu beogradski mediji, Koraćeva je od Mitrovića tražila 100.000 evra kako bi ušla u “Zadrugu 3”, međutim, Mitrović ju je odbio!

Ana Korać i njen dečko David Dragojević živeli su na visokoj nozi i trošili dosta novca otkako su izašli iz rijalitija. Pošto nemaju stalne prihode, već žive od reklamiranja na Instagramu i angažovanja u spotovima, kojih i nema mnogo, kontaktirali su sa produkcijom ružičaste televizije i ponudili da uđu u rijaliti. Mitroviću se ta ideja veoma svidela, pogotovo što su u rijalitiju Davidov brat Dejan i njegova supruga Dalila, ali kada je čuo koju sumu traže, momentalno ih je odbio – tvrdi izvor blizak paru i dodaje da je prvobitno trebalo da uđe samo Ana.

– Bivša zadrugarka je vrlo samouvereno ponudila svoje uslove i iznela zašto smatra da bi trebalo da dobije 100.000 evra. Ona je tokom razgovora istakla da je najjača učesnica, i da gde god da se pojavi nastane dobra priča, da je zbog nje i Davida prošla sezona bila najgledanija… Dakle,iako su ti argumenti tačni, suma koju je tražila je prevelika i tu svotu niko nije želeo da komentariše. Pošto joj je novac očajnički potreban, ona je ponudila da za istu sumu uđe i njen momak David, ali ni taj predlog nije prihvaćen – ispričao je izvor i istakao kako je Ana pokušala da se cenjka za iznos kako bi se našla na luksuznom imanju.

Ali,pošto produkcija “Pinka nije htela ni da čuje za taj iznos, Koraćeva je smanjila svoju svotu za nekoliko hiljada evra, ali bezuspešno. Dogovor nije postignut, , ali šansa postoji da popularni par ipak u jednom trenutku uđe u šou, ukoliko smanji cenu za ulazak. Ana se poverila svom dobrom prijatelju da bi veoma volela da uđe u rijaliti, jer bi bili sa porodicom, a i ove sezone bi imali najveće šanse da osvoje bolje mesto i uđu u siperfinale – rekao je izvor.