Sukob Dalile i Miljane! Izvređala njenog supruga ,a zatim joj Dalila uzvratila! Pale teške reči! (VIDEO)

Večeras se u Beloj kući održavaju nominacije, a ukućani biraju između Stefana Karića i Ive Grgurić. Izlaganje Bore Santane, koji je svoj glas dao Stefanu, prekinule su Miljana Kulić i Dalila Dragojević.

Dakle,njih dve nastavile su svoju raspravu, koju su imale na samom početku večerašnjih nominacija. Dalilu je pogodilo što je Miljana rekla za njenog supruga Dejana da je “kučence”, a Kulićeva se spomenula i Ivu Grgurić.

Ne, apsolutno. Ona sve vreme nešto dobacuje. Kao što sam upala Dejanu, to je sukob mišljenja. Prvo tvom suprugu smeta Iva! Drago mi je što ste opstali nakon rijalitija. Ja tebe nisam uvredila, nego njega. Ovaj šiljati treba da skrati krilca, jer ste previše poleteli. Svako po zasluzi – govorila je Miljana.

– Moj suprug nije dresirano kučence. Iva je sinoć ponovo pokazala da ne može da kontroliše svoje emocije. Mariji svaka čast, ona je sve vreme opominje, ali gledaoci treba da čuju da se Miljana Kulić neće promeniti i da dolazi period u kom će ona pokazati da ima problema u svom ponašanju. Ti si mog muža nazvala “kučencetom”, ti si moju porodicu uvredila – pričala je Dalila.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.